Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα «χώνει» άγρια στο My Style Rocks

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα «χώνει» άγρια στο My Style Rocks

Στο Gala της περασμένης Παρασκευής στο My Style Rocks 3, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν εκείνη που είδε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Και μπορεί η παρουσία της σε αυτό να ήταν σύντομη, όμως, ήταν αισθητή, όπως και οι κόντρες που είχε με το «καλημέρα» με συμπαίκτριες της, αλλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάδη στο Youtube και τα «έχωσε» - και πάλι - στο My Style Rocks λέγοντας πως ήταν η «χειρότερη συνεργασία της ζωής της».

«Πραγματικά, ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το My Style Rocks που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή», δήλωσε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω εάν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά».

Και συμπλήρωσε: «Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι. Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φοράω τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα