Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντά στον Ζουγανέλη

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πριν από μερικές μέρες είχε χαρακτηρίσει την Ελεονώρα Ζουγανέλη «υπερεκτιμημένη» κάτι που προκάλεσε την έντονη ενόχληση του πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος είχε απαντήσει σε ιδιαίτερα σκληρό ύφος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε με τη σειρά του στο Γιάννη Ζουγανέλη, δηλώνοντας έκπληκτος καθώς όπως τόνισε δεν περίμενε τέτοιου είδους συμπεριφορά. 

«Δεν μπορείς να αποκαλείς κανέναν άνθρωπο “τίποτα”. Μου φαίνεται υπερβολικά επιθετικός ο τόνος των δηλώσεων του Γιάννη Ζουγανέλη. Σοκαρίστηκα κι εγώ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια τον Γιάννη και δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ. Καλώς ή κακώς, υπήρξα νούμερα 1 στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ειδικά η γενιά του Γιάννη Ζουγανέλη το ξέρει. Όλη η αφρόκρεμα του τραγουδιού στα ’90s και τα ’00s σε δύο ανθρώπους πήγαιναν στο ραδιόφωνο, στη Ναταλία Γερμανού και σε μένα. Κι αυτό το ξέρει ο Γιάννης, γιατί είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, 2 ή 3 φορές. Δικαιολογώ ότι είναι ιερή η σχέση ενός πατέρα με το παιδί του. Λυπάμαι αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η συμπεριφορά δεν παύει να με έχει ξαφνιάσει. Αν τον πετύχαινα κάπου δεν νομίζω να έπεφτα στην αγκαλιά του, δεν βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα» είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ