Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Αντερσον: Με εξαπάτησε, μου πήρε 200.000 δολάρια

Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Αντερσον: Με εξαπάτησε, μου πήρε 200.000 δολάρια

H Πάμελα Αντερσον και o παραγωγός του Χόλιγουντ, Τζον Πίτερς, οι οποίοι έκαναν κρυφό γάμο στο Μαλιμπού και κράτησε μόνο 12 μέρες. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός με μια ανακοίνωση που έκανε στο Hollywood Reporter. «Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Έχοντας κατά νου αυτήν την παγκόσμια αλήθεια, αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό του ιδιωτικού μας απορρήτου». 

Σε email που έστειλε στο «Page Six» ο Τζον Πίτερς χαρακτήρισε τον εαυτό του «γεροηλίθιο», εξηγώντας πως εξαπατήθηκε από την ηθοποιό. «Την καλωσόρισα στην ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα» έγραψε και συνέχισε: «Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα». Στη συνέχεια της επιστολής του, ο 74χρονος αρνήθηκε πως αυτός ήταν που έκανε την πρόταση γάμου στην Πάμελα Άντερσον και ισχυρίστηκε πως η 52χρονη ήταν εκείνη που πρότεινε να παντρευτούν μέσω ενός μηνύματος.

«Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού και η ένωση αυτή φαινόταν υποσχόμενη, δεδομένου ότι Άντερσον και Πίτερς υπήρξαν ξανά ζευγάρι πριν από τριάντα χρόνια και είχαν επανασυνδεθεί τους τελευταίους μήνες. «Ας πούμε ότι η Πάμελα Αντερσον ήθελε ένα διάλειμμα. Επιστρέφει στην έδρα της στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της» ανέφερε πηγή στο Fox news.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Live the dream #noapologies Photo by @carmeloredondofotografo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) στις8 Φεβ, 2020 στις 7:25 πμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα