Βανέσα Μπράιαντ: Το σπαρακτικό μήνυμα στην κόρη της - Θέε μου, μου λείπεις

Βανέσα Μπράιαντ: Το σπαρακτικό μήνυμα στην κόρη της - Θέε μου, μου λείπεις

Περίπου δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα μετά από πτώση ελικοπτέρου και η σύζυγος του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η Βανέσα Μπράιαντ είδε ξαφνικά την υπέροχη οικογένειά της να ξεκληρίζεται. 

Πριν από λίγες ώρες, έκανε μια ανάρτηση για την 13χρονη κόρη της, με αφορμή την τελετή που έγινε στο σχολείο της στη μνήμη της. 

Τα λόγια που έγραψε για την κόρη της είναι συγκλονιστικά: 

«Τζιάνα μου. Θέε μου, μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που επί 13 χρόνια ξυπνούσα και αντίκριζα το πανέμορφο πρόσωπό σου και το υπέροχο χαμόγελό σου. Εύχομαι να μπορούσα να το αντικρίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μαμά σ’ αγαπάει μέχρι το άπειρο».

«Gigi μου. Σε αγαπώ! Μου λείπεις. Μας δίδαξες ότι δεν υπάρχει καμιά πράξη καλοσύνης που να είναι μικρή. Η μαμά είναι και πάντα θα είναι τόσο υπερήφανη για σένα» έγραψε σε άλλο ποστ.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Gianna. God I miss you. I’ve been so lucky to have woken up to see your gorgeous face and amazing smile for 13 years. Wish it would’ve been until my last breath. Mommy loves you to the moon and back. Infinity plus 1. #2 #Mambacita #GigiBryant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις5 Φεβ, 2020 στις 3:26 μμ PST

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Gigi. I love you! I miss you. You’ve taught us all that no act of kindness is ever too small. Mommy is still and will ALWAYS be so proud of you mamacita. #2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις5 Φεβ, 2020 στις 6:19 μμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα