Αυτοκτόνησε ηθοποιός που είχε παίξει στα Φιλαράκια

Αυτοκτόνησε ηθοποιός που είχε παίξει στα Φιλαράκια

Νεκρός από τη γυναίκα του βρέθηκε ο 51χρονος ηθοποιός Stan Kirsch, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Όσοι έβλεπαν την επική τηλεοπτική σειρά, Highlander θα θυμούνται τον Richie Ryan τον φίλο του πρωταγωνιστή Ντάνκαν Μακλάουντ.

Σύμφωνα όσα δημοσίευσε η αστυνομία, η σύζυγός του τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Σταν Κιρς, ο οποίος έγινε γνωστός και από τις σειρές «Φιλαράκια» και «General Hospital», βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο μπάνιο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα όσα δημοσίευσε η αστυνομία, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε απαγχονισμένος, ενώ οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η σύζυγός του μέσα από τα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αρκετά μηνύματα συμπαράστασης στην ίδια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email αλλά έχω διαβάσει και ακούσει καθένα από αυτά. Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και είμαι αιωνίως ευγνώμων στον καθένα από εσάς», 

Μέχρι στιγμής, μένει άγνωστό ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ώθησε τον 51χρονο Σταν Κιρς να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, αλλά η υποκριτική τον κέρδισε. Ο πρωτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν σε διαφήμιση όταν ήταν τεσσάρων ετών.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα