Έξαλλος ο πρίγκιπας Φίλιππος με Χάρι και Μέγκαν: Τι στο «καλό» κάνουν;

Έξαλλος ο πρίγκιπας Φίλιππος με Χάρι και Μέγκαν: Τι στο «καλό» κάνουν;

Ο Δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος, πήρε θέση στο ζήτημα του «MEGXIT» και δεν έκρυψε την οργή του για την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν ο Χάρι και η Μέγκαν προς τη Βασίλισσα

Οπρίγκιπας Φίλιππος, που ήταν ιδιαίτερα κοντά στο Χάρι, δήλωσε πληγωμένος από την απόφασή του να παραιτηθεί από τα πριγκιπικά του δικαιώματα. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η The Sun, ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει κλειστεί στο σπίτι του, στο Σάντρινγχαμ, καθώς είναι απογοητευμένος από την κίνηση του εγγονού του να αποχωρήσει. Πριν τα Χριστούγεννα είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και όταν έμαθε τα νέα ήταν ακόμα άρρωστος.

«Έχει ενημερώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ για το πώς αισθάνεται. Ο Φίλιππος κατηγορεί το Χάρι και τη Μέγκαν για έλλειψη σεβασμού και έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά τους.

Όπως φαίνεται, ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του, καθώς ανησυχεί για τις επιπτώσεις που η αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν θα έχει στην Ελισάβετ. «Τι στο καλό κάνουν;», φέρεται να είπε, σύμφωνα με τη The Sun.

 

 

Πηγή: Sun

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα