Η πρώτη ανάρτηση Μέγκαν και Χάρι μετά την «παραίτησή» τους

Η πρώτη ανάρτηση Μέγκαν και Χάρι μετά την «παραίτησή» τους

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ στην πρώτη τους ανάρτηση μετά την «παραίτηση» δεν ανέφεραν τίποτα σχετικά με την κίνησή τους αυτή ή για τον σάλο που έχει ξεσπάσει. Ιδιαίτερα σκληρό ήταν άρθρο της Daily Mail. Η ανάρτησή τους είχε να κάνει με την επίσκεψή τους πριν από λίγες ημέρες την κοινωνική κουζίνα The Hubb Community Kitchen στο Λονδίνο, η οποία ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για το 2020.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή την κουζίνα, έχουν εκδώσει μαζί με τη βοήθεια της Μέγκαν Μαρκλ, το βιβλίο μαγειρικής «Together, Our Community Cookbook».

Η Μέγκαν και ο Χάρι ανέβασαν στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους, την οποία πραγματοποίησαν επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στον Καναδά. Την ίδια ημέρα είχαν επισκεφθεί την πρεσβεία της χώρας για να την ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία.

Δείτε την ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ και το πρίγκιπα Χάρι:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Earlier this week, The Duke and Duchess of Sussex returned to visit the women of The Hubb Community Kitchen and “Together, Our Community Cookbook.” These women came together in the wake of the Grenfell tragedy to cook meals for their families and neighbours who had been displaced from the fire. With funds from the successful cookbook, they have now been able to share their spirit of community with so many more. The Hubb continues to work with local organisations to build hope, bring comfort and provide not simply a warm meal, but with it, a sense of togetherness. The Duke and Duchess were so happy to reconnect with the women and hear about the projects they continue to develop to help those in their community and beyond. Image © SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις10 Ιαν, 2020 στις 8:36 πμ PST

 

 

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, επέστρεψαν για να επισκεφθούν τις γυναίκες της κοινωνικής κουζίνας «The Hubb Community Kitchen». Αυτές οι γυναίκες μαζεύτηκαν μετά την τραγωδία στο Γκρένφελ για να μαγειρέψουν γεύματα για τις οικογένειες και τους γείτονες που εκτοπίστηκαν λόγω της φωτιάς. Με έσοδα από το πετυχημένο βιβλίο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιραστούν το πνεύμα κοινότητας με πολλούς άλλους. Το Hubb συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικές οργανώσεις για να χτίσει την ελπίδα, να φέρει ανακούφιση και να προσφέρει όχι απλά ένα ζεστό γεύμα, αλλά με αυτό, μια αίσθηση ομαδικότητας.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν τόσο χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν με τις γυναίκες και άκουσαν για τα πρότζεκτ που συνεχίζουν να αναπτύσσουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην κοινότητά τους και όχι μόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα