Έρρικα Μπρόγιερ: Όσα αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της

Έρρικα Μπρόγιερ: Όσα αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της

Τις στιγμές που πέρασε με την Έρρικα Μπρόγιερ αλλά και τις τελευταίες ώρες που έζησε στο πλευρό της μητέρας της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Σάντρα Βουτσά.

Όπως αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά, «δεν γνωρίζαμε τίποτα. Αρχές Δεκεμβρίου μάθαμε ότι έχει καρκίνο. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα, πέρα από μία κούραση που ήταν λογική γιατί έπαιζε στο θέατρο, δεν μας έβαλε σε υποψίες. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε 20 μέρες έγινε όλο αυτό».

Στην ερώτηση αν οι γιατροί είδαν για πρώτη φορά αυτήν την καλπάζουσα μορφή, η Σάντρα Βουτσά απάντησε καταφατικά: «Αλήθεια είναι. Συνήθως σε αυτές τις ηλικίες, ο καρκίνος δεν προχωράει τόσο γρήγορα. Της μητέρας μου, ήταν κάτι το συγκλονιστικό, κατέρρευσε όλο το σύστημα μέσα σε 20 μέρες».

Παράλληλα, η Σάντρα Βουτσά μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αρεταίειο» στο οποίο πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

«Η μητέρα μου πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής της σε ένα περιβάλλον που την αγάπησαν πάρα πολύ και την περιποιήθηκαν. Μπράβο τους και τους ευχαριστώ».

«Η μητέρα μου δεν ήξερε τίποτα. Γνώριζε ότι έκανε μία επέμβαση και θα γινόταν καλά με τη θεραπεία και θα γυρνούσε στο σπίτι. Μάλιστα, της είχα πει ότι την περιμένουν στο θέατρο και θα πάτε και περιοδεία μετά. Έτσι έφυγε, δεν ήξερε τίποτα. Ήξερε ότι έχει καρκίνο στο έντερο, ότι κάναμε την επέμβαση και ότι θα γίνει καλά. Βλέποντας την εξέλιξη, δεν υπήρχε λόγος. Ούτε πόνεσε, ούτε ταλαιπωρήθηκε, καθόλου, έγινε σαν αστραπή», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα