Στο νοσοκομείο με θανατηφόρα λοίμωξη γνωστός ηθοποιός

Στο νοσοκομείο με θανατηφόρα λοίμωξη γνωστός ηθοποιός

Σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ο Zac Efron κατά τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της επερχόμενης τηλεοπτικής του εκπομπής «Killing Zac Efron» στην Παπούα – Νέα Γουινέα.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Telegraph, κόλλησε κάποιου είδους βακτήριο, το οποίο προκαλεί τύφο και γι’ αυτό πέταξε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν, από όπου μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο War Memorial του St. Andrews.

 

Ευτυχώς, η ειδική θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε είχε θετικά αποτελέσματα και μπόρεσε να πάρει εξιτήριο την παραμονή των Χριστουγέννων για να επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

 

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, καθησυχάζοντας τους φανς του πως είναι πλέον καλά. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για όσους επικοινώνησαν μαζί μου. Όντως αρρώστησα στην Παπούα – Νέα Γουινέα αλλά κατάφερα να επανέλθω γρήγορα και έτσι ολοκληρώθηκαν τρεις υπέροχες εβδομάδες εκεί. Είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου για τις γιορτές. Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον, τα λέμε το 2020!».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very thankful to everyone who has reached out. I did get sick in Papua New Guinea but I bounced back quick and finished an amazing 3 weeks in P.N.G. I’m home for the holidays with my friends and family. Thanks for all the love and concern, see you in 2020!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Efron (@zacefron) στις29 Δεκ, 2019 στις 3:47 μμ PST

www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα