Η Μαντόνα "αλλάζει αίμα" τα παιδιά της παρακολουθούν

Η Μαντόνα "αλλάζει αίμα" τα παιδιά της παρακολουθούν

Η Μαντόνα είναι ξετρελαμένη με τις δίδυμες κόρες της που στα 58 της χρόνια είχε υιοθετήσει στο Μαλάουι και το δείχνει κάθε μέρα και με κάθε τρόπο. Η Μαντόνα είναι μητέρα έξι παιδιών, δύο βιολογικών και τεσσάρων υιοθετημένων. Η Λούρδη, ο Ρόκο, τα δύο βιολογικά της παιδιά, και ο Ντέιβιντ και η Μέρσι, τα δύο υιοθετημένα, απέκτησαν δύο ακόμη αδελφές το : Την Έσθερ και τη Στέλα. Η αδυναμία της Μαντόνα στα δυο μικρά κορίτσια είναι τόσο μεγάλη που κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει στα σόσιαλ φωτογραφίες της καθημερινότητας τους στην Πορτογαλία που έχουν μετακομίσει αλλά και όλες τις δραστηριότητές τους, τραγούδι, μαθήματα χορού και μουσικής, ιππασία. Φυσικά δεν παραλείπει να τις έχει μαζί της σε κάθε πρόβα της παγκόσμιας περιοδείας της Madame X. 

Αλλά αυτή τη φορά είναι δίπλα της ακόμα και όταν η Μαντόνα κάνει μια έγχυση αίματος που σύμωνα με μια θιβετιανή θωρία την αναζωογονεί μα τα παιδιά της να βλέπουν κάτι που σχολίασαν πολλοί χρήστες σαν υπερβολική "πληροφορία" για δυο επτάχρονα. 

Οι δίδυμες που είναι σήμερα 7 ετών, δοκιμάζουν καλλυντικά, ρούχα και τακούνια της διάσημης μαμάς τους και παίζουν τις μικρές κυρίες ενώ η Μαντόνα τις παρακολουθεί υπερήφανη να ετοιμάζονται με τα τακούνια της και τα ρούχα της για βραδινή έξοδο στο θέατρο. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Infusing the blood............. Vitamin drip.............. Tibetan bowls........singing and meditation. .............. Felt amazing afterwards !! . #madamextheatre #estere #stella @drmatea @jeanmichelete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις5 Δεκ, 2019 στις 11:46 πμ PST

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα