«Έγινα αγνώριστη από τα μπότοξ» εξομολογείται μετανιωμένη η Κάμερον Ντίαζ

«Έγινα αγνώριστη από τα μπότοξ» εξομολογείται μετανιωμένη η Κάμερον Ντίαζ

Tο 2014 κυκλοφόρησε το "The Body Book". Ένα βιβλίο αυτοβοήθειας -αποτελείται από τρία μέρη που καλύπτουν τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση, τη μακροζωία και το πνεύμα- για τα νέα κορίτσια, μέσω του οποίου η Κάμερον Ντίαζ θέλει να αποβάλλει την εντύπωση που υπάρχει στο χώρο του θεάματος ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι αδύνατες, αρυτίδωτες και πάντα νέες.

Στο πλαίσιο προώθησής του, η Χολιγουντιανή σταρ εξομολογήθηκε πως ότι έχει κάνει μπότοξ και το αποτέλεσμα, όχι μόνο δεν την ικανοποίησε, αλλά την τρόμαξε.

«Έχω κάνει μπότοξ στο παρελθόν», παραδέχτηκε η 44 χρονη σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight και εξήγησε: «Αλλοίωσε, όμως, τα χαρακτηριστικά μου σε τέτοιο βαθμό, που όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη φώναξα: "Παναγία μου! Ποια είναι αυτή;"».

Έτσι, πήρε την απόφαση να μην επιχειρήσει ποτέ ξανά να υποβάλλει την επιδερμίδα της σε αισθητικές επεμβάσεις και τεχνικές, που επιβραδύνουν τη γήρανση.
To 2016 ποζάρει τελείως αμακιγιάριστη για το βιβλίο της Longevity

«Καλύτερα να γεράσω, παρά να αποκτήσω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο», τόνισε. Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως αγαπάει τις ρυτίδες της, μιας και είναι αποτέλεσμα ευτυχίας.

«Τις αγαπώ, δεν τις φοβάμαι πλέον» είπε και πρόσθεσε: «Ξέρετε γιατί; Γιατί το ότι υπάρχουν στο πρόσωπό μου σημαίνει ότι έχω περάσει τη μισή μου ζωή χαμογελώντας!».

Δείτε το βίντεο:

.womantoc.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα