Ο «Δούκας» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ζωή του

Ο «Δούκας» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ζωή του

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, ενώ το τελευταίο διάστημα τον απολαμβάνουμε στη δημοφιλή σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του «Δούκα Σεβαστού». Στην προσωπική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Αλίκη, η οποία είναι μουσικός. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι περίπου 15 χρόνια και μαζί έχουν δυο παιδιά, την Ηλιάνα, η οποία είναι 13 χρονών και τον Βαγγέλη, ο οποίος είναι 9. Σε συνέντευξή του στο ένθετο Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει για την προσωπική του ζωή!

Λεωνίδα, τι σου λένε τα παιδιά σου όταν σε βλέπουν στις «Μέλισσες»;

Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει στις «Μέλισσες» και γενικότερα δεν μου αρέσει να με βλέπουν, γιατί δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι ο πατέρας τους κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά. Και την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει το επάγγελμά μου προσπαθώ να την υποβαθμίσω. Ακόμα και τις μεταγλωττίσεις που έκανα σε παιδικές ταινίες, ενώ τις έχουν δει άπειρες φορές, δεν ήξεραν ότι αυτή είναι η φωνή του μπαμπά.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς;

Έχω μια φίλη, η οποία κάποια στιγμή μου είχε πει «για εσένα θα είναι εύκολο να επιβληθείς στα παιδιά σου, γιατί μια φωνή να βάλεις θα στέκονται σούζα». Σε πληροφορώ ότι δεν έχω υψώσει ποτέ τον τόνο της φωνής μου στα παιδιά μου. Είναι κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.

Με τη γυναίκα σου είστε μαζί 18 χρόνια.

Ναι. Γνωριστήκαμε το 2001 στη Μάλα, όπου εγώ ήμουν στο καστ και εκείνη έπαιζε βιόλα. Είμαστε μαζί 18 χρόνια, εκ των οποίων τα 15 παντρεμένοι.

Ποια είναι η συνταγή για να έχει ένας γάμος διάρκεια;

Δεν είμαι καλός στα μαγειρέματα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να υπάρχουν σεβασμός και αγάπη. Και όχι στα λόγια, αλλά έμπρακτα. Ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μην το αφήνεις στο υπόγειο να μουχλιάζει, αλλά να το ανεβάζεις στη ταράτσα για να το βλέπει ο ήλιος και να το λύνεις.

www.tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα