Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν θέλει να γίνει ο επόμενος «ιδιοφυής δισεκατομμυριούχος» Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Άλλο ένα παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ που θέλει να γίνει ο επόμενος «ιδιοφυής δισεκατομμυριούχος» Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Άλλο ένα «ιδιοφυές» σχέδιο του 42χρονου ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) για να κατακτήσει (όπως νομίζει) τον κόσμο! Ο Κάνιε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Φεστιβάλ Καινοτομίας του Fast Company - όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail - αποκάλυψε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ του 2024.

Παράλληλα με τις δραστηριότητές του στη μουσική βιομηχανία, ο Κάνιε το 2013 ξεκίνησε την διάσημη συνεργασία του με την Adidas -με το όνομα Yeezy- η οποία παραμένει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και πολυσυζητημένες σύγχρονες μάρκες ένδυσης. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, το Forbes εκτίμησε ότι το 2019 τα Yeezy θα συγκεντρώσουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, ενώ πρόσφατα τον ανέφερε ως δισεκατομμυριούχο.

Αλλά τον Ιούνιο, η δημοσίευση τον κατέταξε τέταρτο ανάμεσα στους πλουσιότερους καλλιτέχνες hip-hop του κόσμου, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 240 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κάνιε ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Όταν ο κόσμος λέει ότι δεν είναι ευγενικό να αποκαλείς τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, εγώ λέω ότι μπορεί να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου».

 

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα