Σακίρα και Πικέ κάτοικοι Κύπρου! Αγόρασαν υπερπολυτελή έπαυλη

Σακίρα και Πικέ κάτοικοι Κύπρου! Αγόρασαν υπερπολυτελή έπαυλη

Κάτοικος Πέγειας με όλους τους… τύπους είναι πλέον μια από τις πλέον φημισμένες και δημοφιλείς παγκοσμίως σταρ του πενταγράμμου, η Σακίρα. Η λάτιν είναι εδώ και λίγο καιρό ιδιοκτήτρια μιας υπερπολυτελούς έπαυλης σε ένα από τα μαγευτικότερα φυσικά τοπία της Κύπρου, στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Στην ολοκαίνουργια έπαυλη, η ίδια και ο εξίσου διάσημος σύζυγος της, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, μπορούν να απολαμβάνουν πολυτελείς ανέσεις όπως γυμναστήριο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σάουνα, υδρομασάζ, θερμαινόμενες πισίνες και σπα, καθώς επίσης γήπεδα και υποδομές διαφόρων αθλημάτων και πολλά άλλα.

Tο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα και προσφέρει απέραντες υπηρεσίες. Υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα, υδρομασάζ, χώροι σπα, εστιατόριο και μπαρ. Επίσης, υπάρχουν ολoκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας, καθαριότητας και περιποίησης. Γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, παιδότοποι, ποδηλασία, ιππασία, watersports και yoga συμπληρώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort.

Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, bars, bowling, spa και waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

Η εντυπωσιακή έπαυλη διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα, wine cellar, hot tub και πολλές άλλες ανέσεις για τους ένοικους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσόγειου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.

Οι άνθρωποι που γνώρισαν τη Σακίρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με την περιοχή και ειδικά τη θάλασσα της. Την χαρακτήρισαν επίσης ως πολύ φιλικό και ζεστό άτομο, αναφέροντας ότι τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.

Έχει επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές περισσότερο από μια φορά και την έχει ενθουσιάσει η κυπριακή φιλοξενία και ειδικά οι άνθρωποι στο πολυτελές resort που διέμεινε και αποφάσισε να αποκτήσει εκεί την εξοχική της κατοικία.

Πηγή: philenews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα