Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση Ηλιάνας – Snik και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση Ηλιάνας – Snik και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Ως στενή φίλη και νονά του παιδιού της Καραβάτου και του Κατσούλη, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται αρκετά συχνά στην εκπομπή, είτε στο πλατό είτε με μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, και μιλάει για το GNTM και τις εξελίξεις που τρέχουν την εκάστοτε περίοδο. Αυτή τη φορά δεν ήταν το GNTM το ενδιαφέρον. Ήταν όσα είπε για την Ηλιάνα και τον Snik.

Μετά τον χωρισμό της από τον Αργυρό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε ένα διάστημα μόνη της. Ώσπου ήρθε ο γνωστός ράπερ και ερωτεύτηκαν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μιλάει για τη σχέση αυτή και αποκαλύπτει το όνομα του.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και την βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik). Δημήτρη τον λέω εγώ. Δεν τον ενδιαφέρει να ξετυλίξει την προσωπικότητά του. Τον ενδιαφέρει να δουλεύει, να είναι επαγγελματίας. Δεν ξέρω πως λέγονται τα τραγούδια του, αλλά κάποια τα ακούω και μου αρέσουν. Το Senorita για παράδειγμα με ξετρελαίνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα