Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν ανέχομαι πια τη βλακεία και τη γαϊδουριά»

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός…

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος απάντησε για το πώς νιώθει που πλέον δεν παίζει ρόλους ζεν πρεμιέ, αλλά και για το αν είχε ποτέ ανασφάλειες με την εμφάνισή του ή την ηλικία του.

Στο «Κόκκινο ποτάμι» υποδύεσαι τον πατέρα. Στενοχωρήθηκες όταν έπαψαν να σου δίνουν ρόλους ζεν πρεμιέ;

Το αντίθετο. Χάρηκα πάρα πολύ. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος με την ηλικία μου και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω το ζεν πρεμιέ μέχρι τα γεράματα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, είχα βαρεθεί αυτούς τους ρόλους. Ηθελα έτσι κι αλλιώς να κάνω κι άλλα πράγματα, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, οπότε είχα μεγάλη χαρά όταν μου πρότειναν τον συγκεκριμένο ρόλο. Και όσο πιο μακριά είναι ο ρόλος από εμένα, τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

Στο «Κόκκινο ποτάμι» ειδικά μου προσθέτουν χρόνια. Μου τονίζουν τις ρυτίδες, μου βάζουν κύκλους, για να φαίνομαι μεγαλύτερος και να ταιριάζει η εικόνα μου με αυτή του πατέρα που για γαμπρό του έχει τον Ιωάννη Παπαζήση. Μπορεί να ταλαιπωρούμαι στο μακιγιάζ και εκεί που στα προηγούμενα σίριαλ σε πέντε λεπτά ήμουν έτοιμος, τώρα χρειάζομαι τουλάχιστον σαράντα λεπτά για να προετοιμαστώ!

Συνήθως, οι άντρες όταν πλησιάζουν τα πενήντα έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης και θέλουν να δείχνουν νεότεροι. Εσύ, πώς αντέδρασες όταν μπήκε το 5 μπροστά από την ηλικία σου;

Καμία ανασφάλεια δεν με έπιασε ούτε για την εμφάνισή μου ούτε για τίποτα. Το μόνο που παρατηρώ στον εαυτό μου, τώρα που έφτασα στα πενήντα, είναι ότι δεν ανέχομαι πια τη βλακεία και τη γαϊδουριά. Εχω κάνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα και στις επαγγελματικές, αλλά και στις προσωπικές μου σχέσεις και όταν κάτι δεν μου αρέσει λέω: «Γεια. Πάμε παρακάτω».

Πηγή: zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα