Παύλος Χαϊκάλης: Έτσι έχασα 30 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά όπου εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια βάρους που τον έχει κάνει αγνώριστο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίον κατάφερε να χάσει 30 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«23 κιλά είχα χάσει όταν σε συναντηθήκαμε το καλοκαίρι. Τώρα είναι 30 τα κιλά. Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Ούτε προβλήματα υγείας ούτε επέμβαση στο στομάχι έκανα. Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό. Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, έβλεπα τα βίντεο και τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος. Συν όλα τα προβλήματα που έφερε στη ζωή μου το πάχος.

Εκεί πρεπει να μπεις σε μια πορεία και να πεις ότι την ακολουθώ μέχρι το τέλος ένα πρόγραμμα.

Έχασα τα κιλά μέσα σε τρεισήμισι, τέσσερις μήνες αλλά επειδή είναι από γιατρούς η δίαιτα αυτή δεν είναι στέρηση, έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός. H δίαιτα είναι το Cambridge Weight Plan.

 Τι είναι το cambridge weight plan

Η διατροφή είναι ο νούμερο ένα παράγοντας προβλημάτων υγείας. Εγώ έκανα focus, λοιπόν, σε αυτό, ακολουθώ ένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής και απολαμβάνω σήμερα αυτό ακριβώς».
Το Cambridge Weight Plan αποτελεί τη βάση ευέλικτων προγραμμάτων διατροφής που στοχεύουν στη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Τα γεύματα της Cambridge Weight Plan μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως μοναδική πηγή διατροφής για γρήγορη απώλεια βάρους παρέχοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά είτε ως συμπληρώματα διατροφής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ