H Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση και τι δεν αντέχει στα ραντεβού

H Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση και τι δεν αντέχει στα ραντεβού

 Η Jennifer Aniston βρέθηκε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή Τhe Howard Stern Show και απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο αλλά και τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στα ραντεβού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως εκμυστηρεύτηκε, είναι πολύ απασχολημένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν έχει χρόνο για να έχει σχέση. Ο παρουσιαστής, αστειευόμενος, την ρώτησε αν θέλει να της κανονίσει κάποιο ραντεβού. «Όχι αυτή τη στιγμή» απάντησε η 50χρονη πρωταγωνίστρια. «Μα έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν τα «προξενιά». Τα μισώ» ανέφερε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου μετά το χωρισμό της από τον Justin Theroux. Το ζευγάρι χώρισε το 2017 μετά από δύο χρόνια γάμου.

Πέρα όμως από την προσωπική της ζωή, η Jennifer μίλησε και για το αγαπημένο σε όλους θέμα της επανένωσης των Friends. Πρόσφατα, βγήκε για φαγητό με τους Matt LeBlanc και Courtney Cox που τους είδαμε να ποζάρουν για το instagram ενώ ήταν μαζί τους και ο David Schwimmer.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα