Ξέσπασε η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είμαι καλά, το παλεύω

Ξέσπασε η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είμαι καλά, το παλεύω

Μόλις και μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του ITV η Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μιλούσε για το πόσο ζορίστηκε να βρίσκεται στο επίκεντρο των Μέσων.

Σε απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey», η Μέγκαν λύγισε και αποκάλυψε ότι δεν αντιμετώπισε καλά την ένταση που βίωσε από τότε που έμεινε έγκυος μέχρι και σήμερα. 

Η συνέντευξη έγινε κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας του Χάρι και της Μέγκαν στη Νότιο Αφρική κάτι που προφανώς δείχνει ότι όλο αυτό το ξέσπασμα από τον Χάρι, η μήνυση της Μέγκαν στα ΜΜΕ, και τώρα αυτή η συνέντευξη ήταν ένα ολοκληρωμένο καλοσχεδιασμένο πλάνο για να βελτιώσουν το προφίλ τους στο κοινό που στράφηκε εναντίον τους. 

Ο παρουσιαστής του ITV Τομ Μπράντμπι συνομίλησε με το ζευγάρι αρκετές φορές.

Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής ζητά από τη Μέγκαν να μιλήσει για το πώς ήταν σωματικά και ψυχικά κάτω από την ολοφάνερη πίεση που βιώνει.

Εκεί η Μέγκαν απαντά έτοιμη να δακρύσει: 

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο. Όταν προσπαθεί να είναι καλή σύζυγος και μητέρα». 

«Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει και δείχνει να βουρκώνει.

Τότε ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την:

«Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;»,

με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά:

«Ναι». 

Βέβαια, η Μέγκαν είναι ηθοποιός και πολλοί σχολιάζουν όλο αυτό σαν ένα καλοστημένο σόου για να βελτιώσουν τη σχέση τους με το κοινό η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα μετά την επιλογή τους να προκαλέσουν με τη ζωή τους, κάτι που έρχεται σε κόντρα με όσα ο κόσμος θέλει να βλέπει από τη βασιλική οικογένεια. 

Δειτε παρακάτω το απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Κυριακή. 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα