Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά την απώλεια της συζύγου του

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά την απώλεια της συζύγου του

Πρώτη δημόσια έξοδος για τον Λάκη μετά τον θάνατο της μοναδικής συντρόφου της ζωής του. Μετά το μνημόσυνο για τα σαράντα που έγινε στην πατρίδα της πρόωρα χαμένης Τασούλας, στη Δράμα, ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε στις πρόβες του στο θέατρο Βρετάνια για το κωμικό έργο «Βρε, καλώς τους», αλλά έκανε και την πρώην του δημόσια εμφάνιση για χάρη ενός στενού φίλου.

Ο πρώην συνεργάτης του Σεμπάστιαν Κοχ βρέθηκε στην Αθήνα και εκείνος δεν μπορούσε παρά να τον τιμήσει… Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή και από τότε είχαν καταφέρει να χτίσουν μια δυνατή φιλία. Έτσι, στην επίσημη προβολή της ταινίας «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα» που έγινε στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γερμανός ηθοποιός, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το «παρών».

Όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον έπειτα από καιρό, αγκαλιάστηκαν θερμά και έδειχναν πολύ χαρούμενοι για τη συνάντησή τους, γεγονός που κατέγραψαν οι κάμερες. Στο ίδιο κλίμα, οι δυο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα, μεταξύ άλλων για τα καλλιτεχνικά τους.

Πηγή: Espresso 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα