Έλληνας ο βιαστής της Ντέμι Μουρ

Έλληνας ο βιαστής της Ντέμι Μουρ

Την ταυτότητα του βιαστή που φέρεται να επιτέθηκε στη Ντέμι Μουρ, στην εφηβική της ηλικία, αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανόν ο άνδρας να ήταν ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς κλαμπ στο οποίο σύχναζαν διάσημοι στο Λος Άντζελες την δεκαετία του ‘70.

Σημειώνεται πως η 56χρονη ηθοποιός, έχει ήδη μιλήσει για την επίθεση που δέχθηκε ενώ ήταν 15 ετών, στο βιβλίο με την αυτοβιογραφία της («Inside Out»).

Η σταρ του Χόλιγουντ σόκαρε δε με την αναφορά της πως ο βιαστής της φέρεται να έδωσε 500 δολάρια στη μητέρα της για να κάνει σεξ μαζί της. Κατονόμασε δε τον «οικογενειακό φίλο» με το όνομα Βαλ.

Σύμφωνα με τη Sun, λοιπόν, πρόκειται για άνδρα που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ο οποίος πέθανε το 1997 σε ηλικία 68 ετών. Ήταν ιδιοκτήτης του διάσημου κλαμπ La Cage Aux Folles, στο οποίο σύχναζαν διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ.

Συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Mirabelle δήλωσε στη Sun: «Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το ψευδώνυμό του ήταν πάντα Βαλ. Ήταν άτυπος συνεργάτης μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα».

Για τις κατηγορίες που προσάπτει στον Βαλ η Ντέμι Μουρ οσυνιδιοκτήτης απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γνωστής ηθοποιού, εκείνη και η μητέρα της γνώρισαν τον Βαλ σε ένα εστιατόριο στα τέλη του 1970.

Εκείνος τότε ήταν 48 ετών παντρεμένος με παιδιά, πάντα κατά την ίδια.

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα