Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Γέννησε η Δούκισα Νομικού.  Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ.

Το κοριτσάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα πάρει το όνομα Αναστασία. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Θα ξεκινήσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ στις 10 με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, αποκάλυψε στην εκπομπή όλες τις λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός. «Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη, πάρα πολύ ήρεμη. Η μικρή Αναστασία είναι κούκλα, βέβαια, μοιάζει πολύ και στον μπαμπά της. Παιδιατρικά είναι άριστα και το βάρος της είναι 3,130 γραμμάρια», εξομολογήθηκε ο κ. Νικολαΐδης.

Ο καθηγητής ανέφερε, επιπλέον, πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έκοψε τον λώρο, έτσι όπως τυπικά κάνουν οι μπαμπάδες. Η ατάκα της Δούκισσας, η πολύ σημαντική που είπε, ήταν ότι «βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό και γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα