Βάσω Λασκαράκη: Συζητάμε με τον Λευτέρη για παιδί

Βάσω Λασκαράκη: Συζητάμε με τον Λευτέρη για παιδί

Με τη Βάσω Λασκαράκη έκανε πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Με ένα εντυπωσιακό φούξια κοστούμι, η Ναταλία Γερμανού έκανε την είσοδό της στο γνώριμο πλατό της εκπομπής της υπό την μουσική της Τζένιφερ Λόπεζ και υποδέχτηκε τα μέλη της «συμμορίας» της, όπως την αποκάλεσε.

Ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Φωτεινή Πετρογιάννη, μπήκαν στο πλατό, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον νέο συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ναταλία ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν και με ενθουσιασμό έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η εκπομπή και να παρουσιαστούν τα θέματα.

«Θα ήθελα δεύτερο παιδί»

Πρώτη καλεσμένη για τη νέα σεζόν είναι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά», που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός έκανε μια δημόσια αποκάλυψη λέγοντας πως θα ήθελε ένα παιδί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Συγκεκριμένα όταν η Ναταλία Γερμανού παρουσίασε στην καλεσμένη της κάποιες ερωτήσεις που έκανε το κοινό της μέσω Twitter. Μια από αυτές ήταν το αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι, με την ίδια να απαντάει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, φυσικά και το σκέφτομαι. Ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδί. Νομίζω ότι είναι κάτι που το συζητάμε ήδη. Δηλαδή και η Εύα το συζητάει αυτό και θα ήθελε ένα αδελφάκι, και με τον Λευτέρη το συζητάμε»!

 

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα