Ο πατέρας της Μπρίτνει Σπίαρς κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον γιο της

Ο πατέρας της Μπρίτνει Σπίαρς κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον γιο της

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες του πρώην συζύγου και πατέρα των παιδιών της Αμερικανιδας σούπερ σταρ Μπρίτνει Σπίαρς, Κέβιν Φεντερλαιν ότι ο πατέρας της Σπίαρς και παππούς τον παιδιών κακοποιούσε τον 13χρονο γιο τους.

Την καταγγελία έκανε ο Φεντερλαιν, που βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο χορευτής έχει το 70% της κηδεμονίας του 13χρονου Σον και του 12χρονου Τζέιντεν. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2004 έως το 2007.

Σύμφωνα με το Newsweek δεν έχει γίνει γνωστό τι τραύματα είχε το παιδί, μόνο ότι το περιστατικό συνέβη μία μέρα πριν από την κατάθεση της αναφοράς και ενώ τα δύο παιδιά ήταν υπό την κηδεμονία της pop star.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είναι αρκετά κοντά στον 67χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι όχι μόνο ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της αλλά και των προσωπικών της ζητημάτων από όταν εκείνη μπήκε στην απεξάρτηση το 2008.

Μάλιστα η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε και σε ψυχιατρική κλινική μόλις έμαθε ότι είναι βαριά άρρωστος.

Ο δικηγόρος του Φέντερλάιν ανέφερε ότι «ο πελάτης μου βρέθηκε μπροστά σε βίαιη συμπεριφορά του παππού τον παιδιών προς τον Σον. Η Μπρίτνει έπραξε σωστά και πήρε τα παιδιά από εκεί. Ωστόσο εμείς καταθέσαμε περιοριστικά μέτρα εναντίον του».

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα