Η Τζένη Μπαλατσινού θα κάνει αγωγή σε γνωστή ιστοσελίδα για ψευδή δημοσιεύματα

Η Τζένη Μπαλατσινού θα κάνει αγωγή σε γνωστή ιστοσελίδα για ψευδή δημοσιεύματα

Η Τζένη Μπαλατσινού κατέθεσε αγωγή σε γνωστή ιστοσελίδα μετά από συνεχόμενα ψευδή και συκοφαντικά, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια, δημοσιεύματα.

Η Τζένη Μπαλαστινού ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός να προχωρήσει νομικά με κατάθεση αγωγής κατά της ιστοσελίδας, έπειτα από συνεχόμενα, συκοφαντικά, προσβλητικά, αναληθή και απαξιωτικά, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα για την ίδια, τα παιδιά της και την οικογένειά της, ώστε να προστατευθεί ως άνθρωπος επαγγελματίας και μητέρα.

Το ίδιο θα κάνει και ο Κωστόπουλος

Σύμφωνα με όσα γράφει το iefimerida.gr η ιστοσελίδα που έκανε αγωγή η Μπαλατσινού είναι το You Weekly και πως αγωγή θα καταθέσει κατά του ίδιου ιστοτόπου και ο Πέτρος Κωστόπουλος, για δυσφήμιση και ψευδείς ειδήσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Το ποσό της αγωγής θα δοθεί σε οικογένειες στο Μάτι

Όπως αναφέρεται και στην αγωγή, όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που ήδη η Τζένη Μπαλατσινού είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική προσωπική βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Η αγωγή που κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας είναι κατασκευασμένα και γραμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν και να παραπλανούν τον αναγνώστη. Και φυσικά ψευδή. Παραθέτει, μάλιστα, και διάφορα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, κάποια εκ των οποίων επικεντρώνονται στο θέμα παιδί και άλλα στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την πεθερά της, αλλά και με τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια!

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα