Κατερίνα Στανίση: Εξαπατήθηκα, έχασα αρκετά χρήματα

Συνέντευξη παραχώρησε αγαπημένη τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση ,στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει μεγαλή ζωή, απάντησε «έχω μοχθήσει για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έκανα τη μεγάλη ζωή εγώ, τα ταξίδια τα πολλά. Θα μου πεις «ζει σε ένα σπίτι που είναι πολύ καλό».

Εντάξει, πολύ καλό για άλλους, για μένα πολύ νορμάλ γιατί μεγάλωσα σε ένα χαμόσπιτο. Οπότε μετά είχαμε και το απωθημένο να απλωθώ να έχω πιο άνετο σπίτι. Αν με δεις στο σπίτι θα νομίζεις ότι δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω. Ζω όσο πιο λιτά μπορώ».

Ενώ, για τα χρήματα που έχασε, η Κατερίνα Στανίση λέει: «Εξαπατήθηκα. Τα δούλεψα, δεν τα βρήκα στο δρόμο και μόνο εγώ ξέρω. Θα προτιμούσα να τα δώσω στους φτωχούς, να κάνω μια καλή πράξη, παρά να τα φάει η τράπεζα. Για ποιο λόγο»;

Σε παλαιότερη συνένετυξή της, η Κατερίνα Στανίση είχει δηλώσει: «Δεν λέω όμως ότι δεν έβγαλα χρήματα, αλλά δεν έκανα περιουσία. Θα μπορούσα να κάνω, αν τα έκανα μασούρι, αλλά είμαι large. Και χάλασα, και ξόδεψα, και έβγαλα τα απωθημένα μου.

Πήρα κι ένα σπίτι, μετά από τόσα ξενύχτια θα ήταν ντροπή να μην έχω ένα σπίτι. Έδωσα και ότι μπορούσα στους δικούς μου, άλλαξα και δύο αυτοκίνητα, αυτό ήταν. Ότι άλλο είχα στην άκρη τα φάγανε οι τράπεζες, αλλά δεν βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ