Μητέρα Έλληνα chef προτιμά τις συνταγές του Πετρετζίκη από του γιου της!

Μητέρα Έλληνα chef προτιμά τις συνταγές του Πετρετζίκη από του γιου της!

 Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής κουζίνας που «ή θα τον αγαπάς ή θα τον βρίζεις», όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος. Θα τον δεις πάντα να φοράει καπέλο. Στη συλλογή του έχει 1.250 καπέλα. Πιστεύει ότι είναι μέτριος μάγειρας παρά τα αστέρια Michelin στα εστιατόριά του, τους 48 Χρυσούς Σκούφους, τα 11 αστέρια FNL και άλλα πολλά βραβεία που έχει κερδίσει.

Ο λόγος για τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην Έρρικα Ρούσσου για το περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων μίλησε για την προτίμηση της μητέρας του στον επίσης διάσημο chef, Άκη Πετρετζίκη.

Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι όταν ρωτήθηκε πού αποδίδει το success story του Άκη απάντησε: «Ο Πετρετζίκης έχει ταλέντο και δουλεύει πάρα πολύ. Παράλληλα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη στιγμή. Έχει πιάσει όλο το φάσμα. Η μάνα μου ας πούμε, λατρεύει τον Άκη. Μου λέει: ‘’Πώς το φτιάχνεις αυτό; Καλά, άστο, θα μπω να δω πώς το κάνει ο Άκης''. Φαντάσου, η μάνα μου μπαίνει και βλέπει τι κάνει ο Άκης. Τι να της κάνω; Να τα σπάσω όλα στο σπίτι;»

Ακόμη, ο γνωστός chef εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ακούσει ποτέ «μπράβο» από τον πατέρα του. «Ήταν πολύ αυστηρός. Δεν μου είπε ποτέ ‘’μπράβο’’. Ήταν από τους ανθρώπους που δεν κοιτάνε τους γύρω τους, αλλά προσπαθούν να βελτιώνουν κάθε μέρα τον εαυτό τους», είπε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μου αρέσει το αντικανονικό, όλα αυτά που δεν μπορεί να κατατάξεις σε κάποια κατηγορία, που δεν περικλείονται σε μια μόνο φράση ανάμεσα σε μία τελεία και στην επόμενη. Αγαπάω τους τρελούς, τους τρελούς απο έρωτα, τους τρελούς για ελπίδα, τους τρελούς για τη ζωή, τους τρελούς που δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους. Αγαπώ αυτούς που παρότι στη ζωή τους φάγανε μόνο χαστούκια, συνεχίζουν να αγωνίζονται, κυρίως για τους άλλους και να τους αφοσιώνονται μέχρι τέλους, με συνέπεια, θέλοντας να πιούνε τη ζωή μέχρι την τελευταία της σταγόνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις30 Ιούν, 2019 στις 10:27 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα