Σολωμού - Μουζουράκη: Τελικά, έχουν χωρίσει;

Σολωμού - Μουζουράκη: Τελικά, έχουν χωρίσει;

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση της Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη τα τελευταία χρόνια που ο τραγουδιστής κυνηγά το αμερικανικό όνειρο στις ΗΠΑ.

 

Ωστόσο, η ίδια η ηθοποιός που βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Βρεβερίτσα» είναι η μόνη που μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους.

 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Μαρία Σολωμού απαντά πως ο Πάνος Μουζουράκης είναι «καλά, στην Αμερική». Οπως λέει η ηθοποιός «ο Πάνος λείπει πολύ μακριά αυτή τη στιγμή κι εγώ έχω καταντήσει το γραφείο Τύπου; Τι κάνει, πώς περνάει, τι ετοιμάζει τώρα. Όχι! Είναι στην Αμερική και είμαι στην Ελλάδα. Η ζωή του είναι εκεί, τι να λέμε τώρα;».

 

Είναι ακόμη μαζί Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης;

Η Μαρία Σολωμού μπορεί να μην αναφέρθηκε σε χωρισμό, που θα μπορούσε να επέλθει μοιραία από την απόσταση είπε όμως κάτι που ήδη συζητιέται πολύ. «Πάντα θα υπάρχει σχέση με τον Πάνο. Και πολλή αγάπη. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει σε αυτή τη ζωή. Κι επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος – σήμερα είμαι εδώ και αύριο αλλού – δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ούτε μπορώ να σου πω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο αποκλειστικότητας; «Μαζί μέχρι να πεθάνουμε;».

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα