Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκαλύπτει: Έπαθα σοκ, ήταν πολύ άγρια εμπειρία και θύμωσα

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκαλύπτει: Έπαθα σοκ, ήταν πολύ άγρια εμπειρία και θύμωσα

Στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε και για την ακύρωση της περιοδείας με το Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα, δηλώνοντας σοκαρισμένη από το γεγονός.

 

Μα τι… θερμό καλοκαίρι είναι αυτό; Στην παράσταση «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» σε περιμέναμε, στη «Μαρία Πενταγιώτισσα» παίζεις τελικά. Καλοκαίρι των ανατροπών;

 

Των απόλυτων ανατροπών. Είχαμε κλείσει να πάμε περιοδεία με το «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» που παρουσιάσαμε στο «Αλίκη» την προπερασμένη χειμερινή σεζόν και την τελευταία στιγμή μας «πούλησε» ο παραγωγός μας. Ακύρωσε την περιοδεία γιατί έφερε, όπως μας είπαν, πολύ μεγάλη ανατροπή στο πρόγραμμά της η ανακοίνωση των εκλογών. Χάθηκαν οι πρώτες «πιάτσες» και φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα η δουλειά. Ήταν άγριο όλο αυτό.

 

 

Κι έμεινε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά, έτσι;

 

Έπαθα σοκ! Είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μείναμε άναυδοι όλοι, στεναχωρήθηκα πολύ και θύμωσα γιατί 25 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά. Ήταν πολύ άγρια εμπειρία αυτή και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν τα «Αθηναϊκά Θέατρα», που είχαν κάνει την τότε παραγωγή –μη γίνονται παρεξηγήσεις- υπεύθυνα γι’ αυτό το άσχημο σκηνικό.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα