Οργισμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου: Σήμερα πουλάει μόνο το βιβλίο ενός Ντάνου από το Survivor

Ο γνωστός ηθοποιός, φαίνεται πως είναι έξαλλος με όσα συμβαίνουν. 

Μίλησε λοιπόν στη «Real Life» για την καριέρα του, για το μιούζικαλ που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος, ενώ παράλληλα καυτηρίασε τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, υπάρχουν ίντριγκες, πάθη, απιστίες και κόντρες.

«Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στο πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από... κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λ.π.», είπε.

Δεν έγραψε, όμως, γι' αυτά στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο «Showtime» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS.

Γιατί; Όπως είπε ο ίδιος:

«Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι' αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. 

Ρώτησα τον εκδότη μου τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το «Survivor». Σήμερα, μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω. Δεν γράφω άλλο!».

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα