Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στην ελληνική showbiz, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη δεύτερη μέρα του Πάσχα κάτω από άκρα μυστικότητα. Κανείς από τους δυο δεν ήθελε να διαρρεύσει κάτι για το μυστήριο, γι αυτό και κανείς δεν το έμαθε.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως «Δεν περίμενα να έρθει στα 40 μου αυτή η στιγμή που θα στρίψεις αλλιώς το τιμόνι στη ζωή σου… και ο Λευτέρης τα κατάφερε μια χαρά. Στην αρχή είχα πανικοβληθεί και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω τι μου συνέβαινε, συζητούσα με την ψυχολόγο μου τότε και μου είχε πει « οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί εάν συναντηθούν μία άλλη στιγμή μπορεί ο ένας να προσπεράσει τον άλλον…» και είναι κάτι μαγικό αυτό που μου συμβαίνει… Όταν μαθεύτηκε ο γάμος μου, ήθελα να βγει από εμένα και το έγραψα….».

Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης, έκανε την πρώτη δημόσια έξοδό του στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την απίθανη παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το χαμόγελό τους μαρτυρούσε την ευτυχία τους ενώ ο ένας δεν άφησε λεπτό το χέρι του άλλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα