Lady Gaga - Bradley Cooper: Θα ανακοινώσουν επιτέλους τον έρωτά τους;

Lady Gaga - Bradley Cooper: Θα ανακοινώσουν επιτέλους τον έρωτά τους;

Οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι υπάρχουν από τα γυρίσματα της ταινίας τους «Ένα αστέρι γεννιέται». Τότε ήταν και οι δύο με άλλους συντρόφους, σήμερα είναι και οι δυο χωρισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το OK! της Αυστραλίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια επικοινωνεί πολύ συχνά με τον ηθοποιό, μιλώντας για τα μελλοντικά τους σχέδια. Ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου και η έλξη τους πια δεν κρύβεται.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες και σίγουρα έπαιξε έμμεσα ρόλο στο χωρισμό του Cooper. Μάλιστα, όσο ο Cooper περνούσε μία δύσκολη περίοδο με την τότε σύντροφο του Irina έβρισκε συντροφιά στην Gaga, η οποία σαν καλή φίλη τον συμβούλευε και τον άκουγε.

Μη ξεχνάτε, ότι πριν από λίγο καιρό χώρισε και η Gaga από τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino με τον οποίο ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια. Τότε, συναντούσε συχνά τον Cooper για να την παρηγορήσει και οι έξοδοι τους ήταν κρυφές. Η Irina φαίνεται να ήξερε ότι ο Cooper ήταν σε επαγγελματικά ραντεβού.

Τέλος, η Gaga έχει θέσει προς πώληση την κατοικία της στο Malibu με στόχο να μετακομίσει κοντά στον Bradley, σύμφωνα πάντα με το ΟΚ της Αυστραλίας. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και αν σύντομα το ζευγάρι θα ανακοινώσει τον έρωτα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα