Ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη ξεσπά: Πού πήγαν οι 360.000 ευρώ από το σπίτι;

Ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη ξεσπά: Πού πήγαν οι 360.000 ευρώ από το σπίτι;

 Δυο χρόνια μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη η οικογένεια της αξέχαστς ηθοποιού έχει χωριστεί στα δυο. Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Λάσκαρη. Στη μέση αυτών και "πέτρα του σκανδάλου" η βίλα στο Πόρτο Ράφτη που άφησε με διαθήκη η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της. Για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε"  ο εξάδελφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα σκληρός, δημοσιοποιώντας μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει, για τα χρήματα που είχε η ηθοποιός στο σπίτι της.  ί

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι  χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα