Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας: Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και …

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας: Είχα πάρει ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ και …

Για το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση μίλησε ανοικτά ο Δημήτρης Παπανώτας στο After Dark. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε για όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και μάλιστα αποκάλυψε και προσωπικές του οικονομικές λεπτομέρειες.

«Η κρίση έσκασε σαν βόμβα σε μένα, όπως έσκασε και στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων… Να σου πω τη δική μου περίπτωση, οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Πριν σκάσει η κρίση πήρα ένα αυτοκίνητο 60.000 ευρώ, και σου λένε 18.000 τεκμήριο, 2.500 φόρο πολυτελείας, 2.000 τέλη κυκλοφορίας… Να το ξαναπληρώσω από την αρχή; Ας το πουλήσω, ολόκληρη περιουσία είναι, τουλάχιστον να έχω τα λεφτά μου.

Πόσο θα πουλήσεις το 60.000 αυτοκίνητο; 12.000, αυτό λέγεται ληστεία. Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη, 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά; Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγάλο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του, οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα