Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Ο Μάξιμος θα συνοδεύσει την μητέρα του στην εκκλησία

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Ο Μάξιμος θα συνοδεύσει την μητέρα του στην εκκλησία

Συγκινημένη η Τζένη Μπαλατσινού, λίγο πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, όταν συνάντησε τους δημοσιογράφους εξομολογήθηκε αρκετές λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα. Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 16 Ιουνίου, μαζί τους όμως θα είναι ο γιος της παρουσιάστριας, Μάξιμος. Η ίδια δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε κάνει δύο πρόβες νυφικού, τρίτη και τελευταία νομίζω, δεν θα χρειαστεί και πολλά. Όταν ακούσαμε ότι έρχονται εκλογές μας έπιασαν λίγο τα γέλια εκείνο το βράδυ, αλλά εντάξει… μέσα σε όλα και αυτό. Ήταν πολύ μεγάλη μας τιμή που μας κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος, μας δέχτηκε και πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ.

Είπα στον γιο μου τον Μάξιμο ότι «χωρίς εσένα αυτό (σ.σ. ο γάμος) δεν μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και… όλα κούμπωσαν».

 zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα