Δεν μιλάμε με τη Ραμόνα του My Style Rocks

Δεν μιλάμε με τη Ραμόνα του My Style Rocks

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση, μίλησε στο Πρωινό για το παιχνίδι μόδας, τη σχέση της με τις συμπαίκτριές της, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε έξι μήνες, έμεινα έγκυος, αυτά τα πράγματα είναι τυχερά. Βρεθήκαμε και ου δυο σε μια φάση της ζωής μας που θέλαμε τα ίδια πράγματα, δεν άργησε να γίνει και το επόμενο βήμα. Είχα εύκολη εγκυμοσύνη, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, πήρα 25 κιλά. Η μητέρα μου, μου ευχήθηκε για το μωράκι μου, υπάρχει μια επικοινωνία αραιά και που. Θεωρώ ότι το φετινό “Next top model” ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι. Στο χώρο του modeling δε μου αρέσει ότι υπάρχει πολύ συγκεκριμένος κόσμος σε αυτό, δεν αφήνουν πολύ χώρο για νέους ανθρώπους. Ο ένας γνωστός βοηθάει τον άλλον, δεν υπάρχει αξιοκρατία ενώ στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση.

«Με τα κορίτσια μετά το My style rocks καλησπέρα και καλημέρα λέω με όλες, με τη Ραμόνα δε μιλάμε γιατί την είχε στενοχωρήσει κάτι που της είχα πει. Δεν ταιριάζω τόσο πολύ με τα κορίτσια, εγώ δεν είχα βλέψεις και φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω. Έκανα την οικογένεια μου και συνέχισα την παλιά μου ζωή», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε: «Δε θυμάμαι αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για τις φωτογραφίες που ανέβασα όταν ήμουν έγκυος. Δεν είχα κάνει σέξι φωτογράφηση όταν ήμουν έγκυος.

Δυστυχώς βλέπω ανθρώπους που τα ξεπουλάνε όλα για τα social media και εγώ είμαι πολύ αντίθετη σε όλο αυτό. Αν μου έχουν στείλει μηνύματα στα social media και να μου προσφέρουν χρήματα για να βρεθούμε θα έχει συμβεί από ψεύτικο προφίλ. Γενικότερα το ύφος που βγάζω προς τα έξω δεν αφήνω τα περιθώρια σαν άνθρωπος να μου γίνει μια τέτοια πρόταση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα