Συγκλονίζει ο Σταμάτης του MasterChef για το πρόβλημα υγείας του

Συγκλονίζει ο Σταμάτης του MasterChef για το πρόβλημα υγείας του

Υπάρχει ένα νοσοκομείο ιδιωτικό που μου είπε μετά το παιχνίδι ότι θα αναλάβει όλη την διαδικασία  δωρεάν

O Σταμάτης Κωβαίος που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας του.

«Μου συνέβη πριν τρία χρόνια, είναι κολπική μαρμαρυγή, είναι μια αρρυθμία στην καρδιά έχεις πολλούς παλμούς και η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο και χτυπάει άρρυθμα. Τους δύο μήνες στο παιχνίδι είχα μαρμαρυγή, με κούρασε λίγο.

Υπάρχει ένα νοσοκομείο ιδιωτικό που μου είπε μετά το παιχνίδι ότι θα αναλάβει όλη την διαδικασία  δωρεάν για το χειρουργείο. Για να πετύχει πρέπει να χάσω κάποια κιλά.

Μικρός έπαθα περιτονίτιδα και έκανε χειρουργείο που δεν έκλεινε η πληγή και πάθαινα συνεχώς μολύνσεις και έκανα χειρουργεία, μου επηρέασε και το συκώτι. Έκανε 6-7 χειρουργεία. Η γυναίκα μου στέκεται βράχος δίπλα μου και ειδικά στο πρόβλημα υγείας μου»

Ο παίκτης μάλιστα μίλησε και για την μητέρα του που έφυγε πολύ νωρίς από καρκίνο. «Είχε κάνει παντού μεταστάσεις και έφυγε γρήγορα. Δεν μπορούσα να την βλέπω να λιώνει σε ένα κρεβάτι. Για έναν άνθρωπο που λιώνει από το καρκίνο καλύτερα να φύγει έτσι και αλλιώς από τις μορφίνες δεν έχει επαφή με το περιβάλλον».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα