Γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε μετά από ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών

Τραγικό τέλος για γνωστό ηθοποιό, που πρωταγωνίστησε στην ταινία Skyfall του James Bond. Ο ίδιος κατέληξε να δολοφονηθεί από ληστή, μετά από ραντεβού που έκλεισε μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ο λόγος για τον Eric Michels, ο οποίος έκλεισε ραντεβού μέσω Grindr. Ο επιχειρηματίας και ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην δημοφιλή ταινία του James Bond, το 2012. Η δολοφονία του ήρθε από ληστή, ο οποίος τον παγίδευσε μέσω της εφαρμογής και του έριξε υπερβολική δόση GHB.

Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον στις 18 Αυγούστου, όμως η είδηση του θανάτου έγινε ωστόσο γνωστή τις τελευταίες ώρες.

Ο φερόμενος δολοφόνος είναι ο 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού, ο οποίος χρησιμοποιούσε τις πλατφόρμες γνωριμιών για να βρει τα θύματά του, ενώ συνεργός του είναι ο 23χρονος Μπράντον Ντάνμπαρ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δύο άνδρες ήταν κατά συρροή ληστές και είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον 12 ομοφυλόφιλους άνδρες, τους οποίους γνώριζαν μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών. Οι δυο τους αρχικά τους έκλειναν ραντεβού για σεξ και στη συνέχεια τους έκλεβαν!

Τα στοιχεία συγκλίνουν στο σενάριο της υπερβολικής δόσης GHB, που συχνά χρησιμοποιείται για «chemsex» ώστε να εντείνει την σεξουαλική διάθεση, απόδοση και αντοχή.

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα