Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φουρέιρα πριν τον τελικό της Eurovision

Φωτιά πρόκειται να βάλει στην σκηνή του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα στο Τελ αβίβ του Ισραήλ η Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει πέρυσι τον διαγωνισμό, όμως κατάφερε να κάνει  όλη την Ευρώπη να κινείται στους ρυθμούς του «Fuego». Απόψε ανεβαίνει στη σκηνή φορώντας μια εντυπωσιακή custom made δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Ειδικότερα, μιλάμε για μια κρυστάλλινη δημιουργία κεντημένη  με χιλιάδες  κρυστάλλους που θα ενθουσιάσει το κοινό! Η έμπνευση του συγκεκριμένου  ρούχου προέρχεται  από την Dita von Teese, τα εμβληματικά  shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού. Αυτή η μοναδική δημιουργία για την Ελένη Φουρέιρα,  χρειάστηκε  3 εβδομάδες  προετοιμασίας  και υλοποίησης, με μια ιδιαίτερη τεχνική την : tattoo crystal touch,  για την σωστή εφαρμογή των κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα.

Μόλις πέντε ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, η ίδια περπατά στο backstage του διαγωνισμού και εντυπωσιάζει με το εκπληκτικό πανωφόρι της.

Περιμένουμε πως και πως να την δούμε on stage!

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα