Γνωστή τραγουδίστρια: Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Μπόγρη

Γνωστή τραγουδίστρια: Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Μπόγρη

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε συνέντευξη η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία απάντησε γι’ ακόμα μία φορά για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Γιώργο Μπόγρη.

«Μετά από την εμφάνισή μου στη Eurovision απείχα συνειδητά. Είχα χάσει τον εαυτό μου, είχα χάσει τις ισορροπίες μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα το να δω φωτογράφους και να πάω να στηθώ, δεν εκμεταλλεύτηκα το να δω κάμερα και να περάσω. Ίσως να είναι αυτό το οποίο μπορεί και να μου στοίχισε. Προσπαθούσα πάντα να προκαλώ με τη δουλειά μου όμως νομίζω ότι κάποιες φορές μπορεί να μην αρκεί αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Μπόγρη. Δεν θέλω καν να συζητάω άλλο αυτό το θέμα, το έχω πει, τέλος!

Έχει πάρει μια έκταση το θέμα και δεν μπορώ να το καταλάβω και γι’ αυτό δεν θέλω να συζητήσω άλλο και δεν θέλω καν να συνδέουν το όνομά μου με το δικό του. Με θυμώνει γιατί είναι πολύ άσχημο να χρεώνεις σε μια γυναίκα κάτι και είναι πολύ άσχημο να περπατάς και να ακούς πράγματα. Μου έτυχε να περπατάω και να λένε για τα κουτσομπολιά. Ρωτήστε και τον ίδιο, γιατί να ρωτάνε μόνο εμένα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα