Eurovision 2019, β ημιτελικός: Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό

Eurovision 2019, β ημιτελικός: Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό

Ολοκληρώθηκε  το διαγωνιστικό κομμάτι και του δεύτερου ημτρλικού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ και ανακοινώθηκαν οι δέκα χώρες που κέρδισαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου.

Μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο θα διαγωνισστούν οι εξής χώρες:

Βόρεια Μακεδονία - μετά από πολλές χρονιές αποκλεισμού

Ολλάνδία - αναμενόμενο απότέλεσμα και φαβορί

Αλβανία

Σουηδία

Ρωσία - μεγάλο φαβορί επίσης του αποψινο΄θ ημιτελικού

Αζερμπαϊτζαν

Δανία

Νορβηγία

Ελβετία -όπως ήταν και αναμενόμενο

Και τέλος η Μάλτα

Τα αποτελέσματα τους αποψινού δεύτερη ημιτελικού δεν παρουσιάζοθν κάποια ιδιαίτερη έκπληκη εκός ισως από την Αλβανία Η βραδιά ήταν λαμπερή με ωραίες φωνές, λαμπερά acts και μοναδικές εμφανίσεις με τους εκπροσώπους των χωρών να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής ώστε να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την βραδιά του τελικού.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των 18 χωρών ανάμεσα στις οποίες είδαμε και τα πέντε φαβορί, που διαγωνίστηκαν την Πέμπτη το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό της γιουροβίζιον, το κοινό ψήφισε την αγαπημένη του εμφάνιση.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς φρόντισαν να κρατήσουν σε αγωνία τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους φαν του διαγωνισμού τραγουδιού αφού έκαναν αργά και βασανιστικά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των χωρών εκείνων που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα