Γιώργος Καπουτζίδης: Οι προβλέψεις του για τα φαβορί της Eurovision 2019

Γιώργος Καπουτζίδης: Οι προβλέψεις του για τα φαβορί της Eurovision 2019

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ζωντανά από το Τελ Αβίβ εχθές το μεσημέρι 15/5 ο Γιώργος Καπουτζίδης ο όποιος είναι o εκφωνητής της φετινής Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προχθεσινή βράδια του πρώτου ημιτελικού όπου είδαμε την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στην παρουσιάστρια τα τραγούδια που πιστεύει πως θα μας απασχολήσουν στον τελικό του Σαββάτου:

«Θέλω να αφήσω την Ελλάδα και την Κύπρο έξω από τα προγνωστικά και να πω ότι η Ισλανδία και η Αυστραλία είναι δυο χώρες που θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ στον τελικό. Είναι δυο πάρα πολύ ξεχωριστά θεάματα, οι Ισλανδοί είναι οι Hatari, έχουν μια ολόκληρη παράσταση με τα δερμάτινα, τα ρούχα και όλα αυτά, είναι πολύ δυνατό αυτό σαν θέαμα, σε κάποιους θα αρέσει πάρα πολύ και θα το ψηφίσουν, σε κάποιους πάλι όχι, πάντως σίγουρα δε το ξεχνάς. Το τραγούδι της Αυστραλίας δεν μου αρέσει, έχει όμως εξαιρετική φωνή και το θέαμα που παρουσιάζουν στη σκηνή είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει στο διαγωνισμό τραγουδιού.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα