Αυτοκτόνησε στα 42 του γνωστός ηθοποιός

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η δυσάρεστη είδηση πως γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε σε αγαπημένες ταινίες, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αναφερόμαστε στον Isaac Kappy, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις ταινίες Thor και Εξολοθρευτής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, ο 42χρονος  αυτοκτόνησε τη Δευτέρα (13/05) πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα και στη συνέχεια χτυπήθηκε από  διερχόμενο αυτοκίνητο.

Λίγο πριν ο Isaac Kappy αυτοκτονήσει, είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: “Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν ο Isaac Kappy είχε επιτεθεί την Paris Jackson, όταν παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι.

 

faysbook

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα