Eurovision 2019, πρώτος ημιτελικός, Ελλάδα: Υπέροχη εμφάνιση από την Ντούσκα

Eurovision 2019, πρώτος ημιτελικός, Ελλάδα: Υπέροχη εμφάνιση από την Ντούσκα

Με το τραγούδι Better Love κτέκτησε την σκηνή της Eurovision η Κατερίνα Ντούσκα. Σπουδαία εμφάνιση από την Τάμτα που εντυπωσίασε. Η Ελλάδα εμφανίστηκε 16η

Η πιο καλαίσθητη και εντυπωσιακή εμφάνιση του Α' Ημιτελικού της Eurovision.

Η Κατερίνα Ντούσκα πιο λαμπερή από ποτέ κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα. Μέσα στο κατάλευκο φόρεμα της ερμήνευσε το «Better Love» και εντυπωσίασε στη σκηνή της Γιουροβίζιον.

Τα χρώματα που επικράτησαν στο φόντο της ήταν το μωβ, το ροζ ενώ αντανακλούσε και το κίτρινο από τα φόρεμα που ήταν ντυμένες οι χορεύτριες της. Η παραμυθένια κατασκευή με λουλούδια ολοκλήρωσε την απίθανη εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό.

Στη σκηνή την πλαισίωσαν πέντε κοπέλες, οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη και την χορογραφία είχε επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη.

Το σκηνικό είχε επιμεληθεί ο Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και με διεθνή πρότζεκτ, όπως είναι το «X-Factor UK».

Σημειώνουμε ότι η Κατερίνα, σύμφωνα με τα προγνωστικά της Γιουροβίζιον, ήταν από την αρχή ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

Περιμένουμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

 Who you waiting for? Katerine Duska just smashed it with Better Love for Greece there!#DareToDream #Eurovision #GRE pic.twitter.com/GdsXzjnArJ

— Eurovision (@Eurovision) 14 Μαΐου 2019

Πως θα ψηφίσετε στην Eurovision

Στον πρώτο ημιτελικό -όπως και στον τελικό- οι Έλληνες φίλοι του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της Ελλάδας. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού και του τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας.

Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App). Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα