Μαντόνα: Τι απαντά για τις αντιδράσεις που προκαλεί η εμφάνισή της στη Eurovision

Μαντόνα: Τι απαντά για τις αντιδράσεις που προκαλεί η εμφάνισή της στη Eurovision

Είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα απαντάει σε όσους την κατηγορούν για την απόφασή της να εμφανιστεί στη Eurovision, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Ισραήλ.

Είχε προηγηθεί θύελλα αντιδράσεων, σε διεθνές επίπεδο, για την απόφαση της «βασίλισσας της ποπ» να κάνει μία γκεστ εμφάνιση το Σάββατο στη διάρκεια του τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού.

«Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», δηλώνει η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters. 

Και προσθέτει: «Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Δεκάδες φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές συγκεντρώνονται στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διοργάνωση της Eurovision από το Ισραήλ, και επιδιώκουν να μποϊκοτάρουν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα