Meghan-Harry: Ποιος είδε το μωρό πριν τον William και την Kate

Meghan-Harry: Ποιος είδε το μωρό πριν τον William και την Kate

Οι επισκέψεις της βασιλικής οικογένειας στον νεογέννητο γιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie, έχουν ξεκινήσει.

Η μεγαλύτερη αδερφή της πριγκίπισσας Diana, η Lady Jane Fellowes, ήταν από τους πρώτους που γνώρισε το νεογέννητο βρέφος, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν ο πρίγκιπας William μαζί με τη σύζυγο του Kate.

Όπως έχει γίνει φανερό, ο πρίγκιπας Harry έχει συχνά στο μυαλό του τη μητέρα του, Diana, ειδικά μετά τη γέννηση του γιού του Archie, τη προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος δημοσίευσε προχθές στο Instagram ευχές προς όλες τις μητέρες, παρούσες, μελλοντικές, αλλά και σε «αυτές που έχουν φύγει αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα

Πέρα από τις επισκέψεις, η είδηση για τη γέννηση του βρέφους φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο μπέρδεμα στους επικοινωνιακούς εκπρόσωπους του παλατιού, όταν ο Harry έκανε την ανακοίνωση έξω από το σπίτι τους στο Frogmore Cottage. Φημολογείται, μάλιστα, πως η ανακοίνωση έγινε με αυτόν τον τρόπο, διότι η Meghan αρνήθηκε να συμμετάσχει στην «παραδοσιακή» φωτογράφηση που πραγματοποιείται μετά τη γέννα. 

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Meghan δεν υπακούει σε βασιλικές εντολές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακόμιση του πριγκιπικού ζεύγους στο παλάτι του Buckingham πέρυσι αποτέλεσε «κίνηση τακτικής», προκειμένου το προσωπικό της βασίλισσας να μπορεί να ελέγχει την Meghan.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα