Eurovision 2019: Τα πάνω κάτω στα στοιχήματα για Ντούσκα και Τάμτα

Eurovision 2019: Τα πάνω κάτω στα στοιχήματα για Ντούσκα και Τάμτα

Μία ημέρα απέμεινε από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019, που φέτος τη φιλοξενεί το Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ. Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα θα εμφανισθούν αύριο, όμως, στα στοιχήματα παίζεται ένα «θρίλερ» με τα προγνωστικά και κυρίως με την εμφάνιση της Τάμτα, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει αρκετές θέσεις κάτω.

Η δεύτερη πρόβα της γνωστής τραγουδίστριας με το «Replay» φαίνεται πως απογοήτευσε τους φαν του διαγωνισμού. Και μπορεί η αποστολή της Κύπρου να εξήγησε πως υπήρχαν προβλήματα με τον ήχο που διορθώθηκαν, όμως, τα στοιχήματα «γκρέμισαν» την Τάμτα από την 7η θέση που ήταν, ρίχοντάς την στη 12.

Η Κατερίνα Ντούσκα υποχώρησε και αυτή και από την 9η που ήταν, τώρα βρίσκεται στην 11η, πάντα σύμφωνα με τα στοιχήματα. Αύριο οι δύο τραγουδίστριες εμφανίζονται στον πρώτο ημιτελικό και όλοι είναι με τος μέρος τους.

Ωστόσο, φέτος η Eurovision φαίνεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην πρώτη δεκάδα, με τις θέσεις να εναλλάσσονται. Η Ολλανδία παραμένει σταθερή στην πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν την κάνει και το απόλυτο φαβορί, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Η Γαλλία και το Αζερμπαϊτζάν μετά τις πρόβες τους πέρασαν στις πρώτες θέσεις. Μάλιστα, η Γαλλία πλασαρίστηκε στην 3η, ενώ η Ρωσία και η Ελβετία που ήταν μέσα στα τρία πρώτα φαβορί έχουν υποχωρήσει στην 4η και 9η θέση, αντίστοιχα. Για την Ελβετία η πρόβα ήταν καταστροφική θα έλεγε κανείς, αφού οι ομοιότητες με αυτή της Κύπρου και της Τάμτα, αλλά και πέρυσι με το Fuego της Ελένης Φουρέιρα είναι σχεδόν σκανδαλιστικές. Με αποτέλεσμα, να κατρακυλήσει στα στοιχήματα.

Οι χώρες που αποτελούν μέχρι στιγμής την πρώτη δεκάδα στα στοιχήματα είναι:

Ολλανδία
Σουηδία
Γαλλία
Ρωσία
Αζερμπαϊτζάν
Ιταλία
Μάλτα
Αυστραλία
Ελβετία
Ισλανδία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα