Νέα κόντρα στη showbiz: Η ενόχληση του Βασάλου για τον Ουγγαρέζο και η απάντησή του

Νέα κόντρα στη showbiz: Η ενόχληση του Βασάλου για τον Ουγγαρέζο και η απάντησή του

Φαίνεται πως μία νέα κόντρα ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Δημήτρη Οογγαρέζο. 

Όσα είπε προ ημερών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την άρνηση του τελευταίου να βρεθεί στη "γιαγιά" του πρώτου στο Πρωινό, τη γνωστή χιουμοριστική στήλη του, έφεραν τα πάνω κάτω ανάμεσα στους δύο άντρες.

Έτσι, ο Βασάλος, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον αέρα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, το "Έλα χαμογέλα".

Ο Κωνσταντίνος αφού εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε να βρεθεί στη στήλη του Ουγγαρέζου, λέγοντας πως είχε να κάνει με το φορτωμένο πρόγραμμά του, τόνισε ότι δεν πρόκειται για βεντετισμούς του.

"Αυτό με πείραξε πολύ. Ότι φάνηκε σαν ότι είμαι βεντέτα και ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις... Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό" είπε και συνέχισε: "Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα και υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι".

Τότε τον λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου και είπε στον Βασάλο ότι μπορεί να το είπε χιουμοριστικά για να πάρει άμεσα την απάντηση του Κωνσταντίνου ο οποίος είπε: "Κοίτα, τρία λεπτά χιουμοριστικά δεν νομίζω ότι ήταν σε τηλεοπτικό αέρα. Εμένα δεν με πείραξε αυτό. Με πείραξε αυτό που είπαν στην αρχή, που είπε 'έλα να κάνει τη συνέντευξη γιατί είσαι κρίμα άμα δεν έρθεις'. Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ αλλά τέλος πάντων αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά".

 

Πηγή: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα