Διάσημοι Έλληνες που βγήκαν νικητές στη μάχη με τον καρκίνο

Διάσημοι Έλληνες που βγήκαν νικητές στη μάχη με τον καρκίνο

Καρκίνος, χημειοθεραπεία, παρενέργειες. Λέξεις που σοκάρουν, τρομάζουν, πονούν, λυγίζουν. Ενίοτε πεισμώνουν όσους έρχονται αντιμέτωπους με αυτό το «τέρας» να το κοιτάξουν στα μάτια και να πουν «ή εσύ ή εγώ».

Αυτή τη μάχη, αν και την χαρακτηρίζουμε ως άνιση, υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να την κερδίσουν. Άλλοι πάλι όχι κι άλλοι, συνεχίζουν να παλεύουν.

Τα πρόσωπα που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό. Έδωσαν την δική τους μάχη με την αρρώστια, τα κατάφεραν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όσους πιθανόν να αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Περιγράφουν ότι στην αρχή ένιωσαν φόβο και αδυναμία. Γιατί να το κρύψουν; Όμως στάθηκαν στα πόδια τους, έπεισαν τον εαυτό τους ότι θα τα καταφέρουν και τα κατάφεραν.
Σπύρος Παπαδόπουλος

«Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση. Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου, του είπα τι έχω και μιλήσαμε». Με αυτά τα λόγια ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε περιγράψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν αφαίρεσε το νεφρό του και από το οποίο βγήκε νικητής.

διαβάστε αναλυτικά για όλους τους  επώνυμους ... νικητές στο Ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα