Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Τα πιο ευχάριστα νέα

Τα πιο ευχάριστα νέα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr έγιναν γνωστά για Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρή Αθερίδη!

Τι συμβαίνει στην ζωή του ζευγαριού; Θα σας τα αποκαλύψω όλα μόνο στο Vanda's blog! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες μετά την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου που έκανε το ζευγάρι να χαμογελά ακόμα μια χαρμόσυνη είδηση έρχεται και... φέρνει αλλαγές στην ζωή τους!

Αλλά για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία...

Η Σμαράγδα Καρύδη, όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει μια νέα εκπομπή, τηλεπαιχνίδι για την ακρίβεια, σε ρόλο παρουσιάστριας φυσικά!

Όπως καταλαβαίνετε, ο Θοδωρής βρίσκεται στο πλευρό της και χαίρεται με την χαρά της! Και η Σμαράγδα, όπως μου μεταφέρθηκε, είναι πολύ θετική στην ιδέα αυτή γιατί αγαπά αυτά τα παιχνίδι αλλά και την τηλεόραση, όπως έχει δείξει το παρελθόν!

Να τονίσω, βέβαια, πως τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Τα χέρια δεν έχουν δοθεί και έχουν γίνει μόνο κάποιες συζητήσεις! Μπορεί και οι δυο πλευρές να είναι θετικές γι αυτή την συνεργασία, όμως... οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή!

Ένα μωρό έρχεται να τους αλλάξει την ζωή ολοκληρωτικά και το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη που έγινε κυρίως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" είναι έγκυος και ο Θεοδωρίδης με την Σμαράγδα θα γίνουν παππούδες!

Τι πιο ευχάριστο νέο από αυτό;

Η Φωτεινή Αθερίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, Κώστα Μαγκλάρα!

Μπορεί οι δυο τους να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες! Ο έρωτάς τους όμως φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλος που το μόνο που τους έλειπε ήταν ένα μωράκι για να ολοκληρώσει αυτή τους την ευτυχία!

Ο Αθερίδης, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, έπαθε ένα μεγάλο σοκ καθώς έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη του και η ιδέα του να γίνει παππούς είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ!

 

Υouweekly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα